T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / GEMLİK - Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi

AKADEMİK DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

DANIŞMA KURULU GÜNDEM MADDELERİ                                         14.02.2023  Saat:14.00

1.       2022-2023 Yılı birinci dönemin değerlendirilmesi

2.       Okulumuzda Akademik, Sosyal, Kültürel ve Mesleki anlamda yapılan çalışmalar.

3.       Başarıyı artırıcı (Öncelikle 8. Ve 12. Sınıflar için) yapılan akademik çalışmalar

4.       İkinci dönem için planlanan Akademik ve Mesleki çalışmalar.

5.       Ülkemizin yaşadığı depremin yaralarının sarılması. Psikolojik ve Sosyal destekler

 

ALINAN KARARLAR;

1.       Okul Müdürü Ali BAHADIR 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı 1.döneminde başarıyı artırıcı çalışmalara HEDEF 2023 kapsamında devam edilecek olup ikinci dönem de daha yoğun bir program uygulanarak devam edilecektir.

2.       İkinci dönem Danışma Kuruluna Akademik takviye yapılması, Hukuk Fakültesi Dekanı Zekeriya beyin okula davet edilmesi, Mesleki alanda Din Öğretimi portalında olan 40 ayet, 40 Hadis, Münazara, Bilgi yarışması gibi etkinliklere devam edilmesine karar verildi.

3.       Hedef 2023 kapsamında Ocak ayında yapılan kampların ve diğer Etüt çalışmalarının artarak devam etmesinin iyi olacağı, Öğrencilerin açık liseye geçmemesi için öğrenci merkezli çalışmaların devam etmesinin faydalı olacağına karar verildi.

4.       Cevat Sevimli hocam Vakti Kuşanmak, Mümkün, Kök Değerler gibi projelerin olumlu sonuç verdiğini ve ikinci dönem de devam edilmesi. Akademik olarak BİHMED destekli denemelerin, MEB yardımcı kaynak ve DYK larla da öğrencilerin desteklenmesine devam edilmesine ayrıca hedef 2023 kapsamında koçluk sisteminin de devam edilmesine karar verildi.

5.       Ülkemizin yaşadığı en ağır afetlerden biri olan depremin psikolojik etkilerinin azaltılması için okulumuz Rehber öğretmeni Canan ALTUNDAL ve ilçe RAM' la birlikte koordineli olarak çalışılmasına karar verildi. Bu hafta 8. Ve 12. Sınıfların okula çağrılması, diğer sınıflara uzaktan da olsa öğrenci ve velilerle iletişim kurulması olumlu olmuştur.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.02.2023 - Güncelleme: 28.02.2023 09:12 - Görüntülenme: 239
  Beğen | 1  kişi beğendi