Okulumuz Bahçesinde Öğrenciler Arasında Eğlenceli Bahçe Oyunları Heyecanı

Okulumuz bahçesinde eğlence dolu bir gün geçirdik! Ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte farklı bahçe oyunları oynadık. Körebe, Çelik Çomak, Taş Dikme, Beş Taş gibi geleneksel oyunlarla keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz arasında rekabet ve paylaşımı destekleyen bu oyunlar, hem eğlenceli vakit geçirmemizi sağladı hem de arkadaşlık bağlarımızı güçlendirdi. Bahçemizin enerjisiyle dolu bir gün geçirerek, öğrencilerimizin sosyal becerilerini geliştirmelerine ve birlikte oynama kültürünü benimsemelerine katkıda bulunduk.

Bu tür etkinliklerle öğrencilerimize farklı deneyimler sunarak, sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmeyi hedefliyoruz. Birlikte eğlenmek ve hareket etmek, öğrenme sürecinde önemli bir yer tutar.

Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz! Sizlerle birlikte daha birçok etkinlikte buluşmayı dört gözle bekliyoruz.

29-05-202329-05-2023

Yayın: 29.05.2023 - Güncelleme: 29.05.2023 19:53 - Görüntülenme: 151