Okulumuz Öğrencileri Üniversite Tanıtım Fuarında Geleceklerine Işık Tutuyor

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencileri, Merinos Kültür Merkezi'nde düzenlenen üniversite tanıtım fuarına katıldı. Bu özel etkinlik, yaklaşık 30 saygın üniversitenin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimiz, fuar alanındaki stantları gezerek, katılan üniversitelerin bilgi ve tanıtım materyallerini inceledi. Bu değerli fırsat, öğrencilerimize üniversite seçimleri ve kariyer hedeflerine yönelik önemli bir rehberlik sağladı.

Fuarda sunulan geniş bölüm ve program seçenekleri, öğrencilerimize çeşitli akademik ve mesleki olanaklar hakkında bilgi edinme imkanı tanıdı. Ayrıca, üniversite temsilcileriyle yapılan etkileşimler, öğrencilerimizin sorularını yanıtlamalarını ve doğrudan bilgi alışverişi yapmalarını sağladı.

Okulumuz, bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin üniversite tercih sürecine rehberlik etmeyi ve geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarı dolu bir gelecek dileriz.

29-05-202329-05-2023

Yayın: 29.05.2023 - Güncelleme: 29.05.2023 20:23 - Görüntülenme: 347