ZEKA OYUNLARI MARMARA BÖLGE FİNALİ

ZEKA OYUNLARI BÖLGE FİNALİ

Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek. Yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırma  amacıyla, Türkiye genelinde faaliyet gösteren devlet okulları ve özel okulların takım olarak katıldıkları zeka ve akıl oyunları  (Millî Eğitim Bakanlığına bağlı yurt dış ında bulunan Türk okulları da takım olarak katılım sağlayabilir) alanında Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında, 11. Sınıflar kategorisinde, Ahmet Taylan hocamızın Danışmanlığında, Okulumuz öğrencilerinden Sena Akdulum,Zeynep Ataş, Yusuf Ekrema Marmara Bölge Finalini başarıyla geçerek, Ankara'da düzenlenecek Türkiye Finaline katılmaya hak kazanmıştır. Emeklerinden dolayı Ahmet hocamıza teşekkür eder, Öğrencilerimizi tebrik eder Türkiye finalinde başarılar dileriz.

Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 03.04.2024 16:33 - Görüntülenme: 43