Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak, okulumuz öğrencileri Codeweek Haftası'nda kodlama etkinliği düzenledi. Kodlama ve dijital becerilerin önemini vurgulayan bu etkinlik, öğrencilere teknoloji dünyasının kapılarını aralama fırsatı sunarken eğlenceli bir öğrenme deneyimi yaşattı.

May

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencileri, Merinos Kültür Merkezi'nde düzenlenen üniversite tanıtım fuarına katıldı. Bu özel etkinlik, yaklaşık 30 saygın üniversitenin katılımıyla gerçekleşti.

May

Okulumuz 24 Kasım öğretmenler günü ve devamında Gemlik Şehitleri, Şehit Öğret Öğretmen Yaşar ve Şehit Cemal kabir ve hayatta olan aileleri ziyaret edilmiş ve ruhları için hatim indirilmiştir.

May

Okulumuz Meslek Dersi Öğretmenleri ve öğrencilerimizle her hafta Cuma günü sabah ve akşam namazı buluşmaları yapılmaktadır.

May

Okulumuz Meslek Dersi Öğretmenleri öğrencilerle okulun özgün alanlarına yaptığı çalışmalar.

May

Okulumuz bahçesinde eğlence dolu bir gün geçirdik! Ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte farklı bahçe oyunları oynadık. Körebe, Çelik Çomak, Taş Dikme, Beş Taş gibi geleneksel oyunlarla keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik.

May

Gemlik’te okuyan 4. sınıf öğrencilerine yönelik tanıtım çalışmaları kapsamında afişler, broşürler ve sosyal medya üzerinden bilgilendirme yapmıştır. Ayrıca, okulumuz temsilcileri sınıf ziyaretleri gerçekleştirerek öğrencilerle tanışmış ve okulumuzun sunduğu fırsatları aktarmıştır.

May

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri, ihtiyaç sahiplerine ve Kızılay gibi yardım kuruluşlarına destek olmak amacıyla maddi ve yardım paketleri hazırlayıp dağıttı. Dayanışma ve yardımlaşma ruhumuzla daha güçlüyüz!

May

Okulumuz konferans salonunda özellikle üç aylık dönemlerde ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Bu etkinlikler arasında konferanslar, seminerler, dini musiki etkinlikleri ve yarışmalar bulunmaktadır. Etkinliklerin ardından öğrencilere teşvik amacıyla ödül törenleri düzenlenmiştir

May

Okulumuz, mezun olan öğrencilerimizin takibini yaparak, onları yerleşen ve yerleşemeyen olarak sınıflandırırken aynı zamanda mesleki tanıtım anlamında okuyan öğrencilerimizle buluşturmayı amaçlayan bir program başlatmıştır. Yerleşen öğrencilerimizin başarıları takip edilerek ihtiyaç sahibi olanlara burs ve benzeri yardımlar sağlanmaktadır.

May

Okulumuz ortaokul ve lise olmak üzere iki kütüphanesi sabah 8.00-18.00 arası haftanın beş günü sürekli açıktır. Öğrenciler ders çalışma ve bilgiye ulaşma amaçlı etkin olarak kullanmaktadır.

Nis

Okulumuz, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla hem ilçe programında hem de okulumuzda coşkuyla kutlama etkinlikleri düzenledi.

Nis

Öğrencilerimizle Gemlik Karacaali kampına doğa gezisi ve piknik düzenledik.

Nis

Okulumuz Endülüs Projesi ve OKU-YORUM kitap okuma etkinliklerinde seçilen kitaplar okundu ve öğrencilerle birlikte kritik yapıldı. Edebiyat ve Türkçe öğretmenlerine teşekkür ederiz. Seçilen iki kitap üzerine çalışma yapıldı.

Nis

Okulumuz Görsel sanatlar öğretmeni Niyazi hocamız öğrencilerle okulun özgün alanlarına yaptığı çalışmalar.